Zitmeubilair

Dauphin Extender Karssen Office heeft een grote variatie aan zitmeubilair, voor iedere smaak en voor ieder budget. Uitgangspunt is dat we U een bureaustoel aanbieden die voldoet aan uw eisen en wensen en aan de eisen die de ARBO-normeringen stellen. Alle stoelen in ons assortiment voldoen aan de NEN normering.

Proefexemplaar
De advisering van Karssen Office bij aanschaf van een bureaustoel wijkt af van de standaard. Wij plaatsen bij voorkeur een proefexemplaar bij U op kantoor. U kunt dan twee dagen de stoel testen, zodat U zeker weet dat de stoel voor uw gebruik geschikt is.

Zitinstructie
Heeft U een burostoel aangeschaft bij Karssen Office, dan leggen wij de gebruikers uitgebreid uit hoe de stoel instelbaar is. Daar nemen we de tijd voor! Bureaustoelen hebben geavanceerde mechanieken, het is belangrijk dat de gebruikers deze optimaal gebruiken.

Assortiment
Op de volgende pagina’s vindt U het assortiment gesorteerd op directiestoelen, bureaustoelen, bezoekersstoelen, projectstoelen, designstoelen, top-ergonomische stoelen en stoelen voor de industrieële omgeving. Binnen iedere assortimentsgroep bieden wij een royaal aanbod zitmeubilair.

NPR 1813 normering
Speciale aandacht geven we aan de NPR 1813 normering die geldt voor kantoormeubilair. Er vallen nog niet veel stoelen binnen deze jongste norm. In het Karssen Office assortiment vallen de Dauphin Extender, RH Extend en de Interstuhl Goal in deze norm. Klik hier voor meer informatie.

Zitmechaniek
Iedere zitcategorie kent meerdere zitoplossingen, in de vorm van zittechnieken, die zijn afgestemd op de individuele wensen van de “be-zitter”. klik hier voor meer informatie over de Dauphin zitoplossingen.